Liquid Media bidrog med 3D ekspertise da Brandsurface skulle udvikle nyt design til Tuborgs emballage

Hurtige og effektive

Image not available
Image not available
Image not available

3D illustration og 3D model produktion af Tuborg etiket

3D illustration og 3D model produktion af Tuborg etiket

Opgave type: 3D model og 3D grafik illustration produktion
Lokation: København
Kunde: Brandsurface

 Opgaven gik ud på at lave en 3D illustration produktion, som fik etiketten til at "poppe" mere ud af billedet, end de tidligere versioner. For at give looket lidt mere kant og feel. Produktionen og opgaven blevet lavet i tæt samarbejde med Brandsurface, som deltog i alle facetter af kreationen af etiketten. Vi lavede til at starte med en del analyser af hvordan denne skulle udformes, og hvordan materialerne skulle fremstå. Ret tidligt i processen og produktionen besluttede vi os at dråberne på labelen ikke skulle renderes i 3D grafik, men skulle efterbearbejdes i photoshop. Vi leverede til slut en label i 40Mpixel - 32bit Linært Colorspace, og gav dermed BrandSuface 100% Kontrol over lys, masker, farver osv. Reultatet blev sublimt efter at Petur fra Brandsurface havde smidt sine kærelige hænder ind over.

Her kan du se lidt test fra processen og produktionen vi var igennem.

Mere i denne kategori: «

Vidste du at

thumb3Hver enkelt refrence er unik, og tilpasset kundens specifikke behov.

Liquid Media har mere end 20års erfaring med computergrafik og CAD.

Vi tilbyder også konsultationsbistand på større projekter, og har et solidt netværk til at dække alle områder af Digital Medie.

Tech Knowledge

html5 jQuery Adobe PhotoShop Adobe Dreamweaver AutoCAD Autodesk Inventor Autodesk 3DS Max RealFlow Adobe After Effects Adobe illustrator Flash Adobe Premiere Adobe Lightroom Solid Works Joomla Drupal Maxwell Render WordPress Autodesk Mudbox