Liquid Media bidrog med 3D ekspertise da Brandsurface skulle udvikle nyt design til Tuborgs emballage

Hurtige og effektive

Image not available
Image not available
Image not available

3D model opgave for Det Kgl.Teater - Romeo & Julie

3D model opgave for Det Kgl.Teater - Romeo & Julie

Opgave type: 3D model/udfoldning til stof
Lokation: København
Kunde: KGL Teaters scengrafisk afd.

Beskrivelse:

En lidt speciel opgave der gik ud på at konstruere og udfolde scenen til Rome og julie. Det kgl teaters scenografiske afdeling havde brug for noge der ikke bare kunne lave en 3D model, men også indgå i selve processen med scenograf og deres faste teknikere. Problemet var at scenen var dobbelt eliptisk krum. Og den skulle have en slags chesterfield look. Men den skulle også være stærk nok til at skuespillerne kunne klatre i den. Det primære var at stoffet skulle foldes ud, så det kunne følge modellen helt stramt uden at sprække. Knappernes fordeling og position var også meget vigtig, og de havde brug for markeringer der hvor de sad. både i skum beklædningen, træplade og stoffet. (de forskyder sig i en dobbelt krum form) Men alt i alt en både sjov og udfordrende opgave.

Nerdfacts Here

Nørdede oplysninger, læs videre på eget ansvar!

Mere i denne kategori: « »

Vidste du at

thumb3Hver enkelt refrence er unik, og tilpasset kundens specifikke behov.

Liquid Media har mere end 20års erfaring med computergrafik og CAD.

Vi tilbyder også konsultationsbistand på større projekter, og har et solidt netværk til at dække alle områder af Digital Medie.

Tech Knowledge

html5 jQuery Adobe PhotoShop Adobe Dreamweaver AutoCAD Autodesk Inventor Autodesk 3DS Max RealFlow Adobe After Effects Adobe illustrator Flash Adobe Premiere Adobe Lightroom Solid Works Joomla Drupal Maxwell Render WordPress Autodesk Mudbox