Liquid Media bidrog med 3D ekspertise da Brandsurface skulle udvikle nyt design til Tuborgs emballage

Hurtige og effektive

Image not available
Image not available
Image not available

Produktion af 3D grafik, visualisering og illustration af produkter for firmaet Flickball

Produktion af 3D grafik, visualisering og illustration af produkter for firmaet Flickball

Opgave type: 3D Visualisering og 3D Illustration
Location: Danmark
Kunde: Flickball

Beskrivelse:

I forbindelse med afviklingen af VM i fodbold, ønskede Flickball at lancere deres produkt med forskellige klub og internationale fodboldhold. For at kunne blive godkendt som leverandør af merchandise, til de forskellige hold, skulle samtlige holds PR afdeling godkende emballage og figurdragter.

Det kan være en meget omkostningfyldt procedure at skulle fremstille prototyper af disse figurer til godkendelse, så det blev en besluttet at bruge 3D illustrationer til formålet. Der blev lavet en hel del forskellige dragter og emballage til spillet, alt sammen i 3D grafik, og lavet på et sådan niveau at modtageren reelt var uvidene om at det var tale om 3D illustrationer.

Eksempler:

 

Mere i denne kategori: « »

Vidste du at

thumb3Hver enkelt refrence er unik, og tilpasset kundens specifikke behov.

Liquid Media har mere end 20års erfaring med computergrafik og CAD.

Vi tilbyder også konsultationsbistand på større projekter, og har et solidt netværk til at dække alle områder af Digital Medie.

Tech Knowledge

html5 jQuery Adobe PhotoShop Adobe Dreamweaver AutoCAD Autodesk Inventor Autodesk 3DS Max RealFlow Adobe After Effects Adobe illustrator Flash Adobe Premiere Adobe Lightroom Solid Works Joomla Drupal Maxwell Render WordPress Autodesk Mudbox