Motion Graphics produceret af Liquid Media

Motion Graphics bruges overalt i dag, på hjemmesider, på mobiltelefoner, på messer ja selv i bybilledet. Overalt bliver vi eksponeret for informationsgrafik som er animeret i en eller anden forstand.

Motion Graphics er reelt en generel beskrivelse af grafik der bevæger sig. Det skiller sig ud fra almindelig animation, ved at være mere informativt og illustrerende samt indhold af bl.a. tekst elementer. Du kan bruge motion graphics overalt det er kun fantasien der sætter grænsen.

Vi bruger både 2D og 3D og kombinere disse teknikker til at opnå efterspurgte resultat.

Visuel formidling og kommunikation

Visuel formidling med motion graphics er et stærkt værktøj, og kan hjælpe dig med at komme ud med dit budskab på en elegant og fed måde. Vi har mange års erfaring, og kan udnytte vores pædagogiske bagrund til at kommunikere effektivt til din brugere.

Liquid Media producere og leverer motion graphics til forskellige brancher og både private og offentlige virksomheder og institutioner, herunder: Reklamebureau, Arkitekter, Bygherrer, Designere, Kommuner, Skoler og uddannelsesinstitutioner etc. 

Tech Knowledge

html5 jQuery Adobe PhotoShop Adobe Dreamweaver AutoCAD Autodesk Inventor Autodesk 3DS Max RealFlow Adobe After Effects Adobe illustrator Flash Adobe Premiere Adobe Lightroom Solid Works Joomla Drupal Maxwell Render WordPress Autodesk Mudbox