CAD 2D og 3D konstruktion og visualisering

Vi tilbyder en række services og produkter inden for CAD, og vi kan forstå og modtage tekniske tegninger og BIM modeller. Vi har medarbejdere med byggeteknisk baggrund og har forståelse for termer og udtryk man bruger i konstruktions /design branchen.
Vi tilbyder:

  • Optegning af skitser eller scannede tegninger, til målfaste CAD tegninger.
  • Konstruktion af 3D moddeler ud fra 2D planer og opstalter. (skitser på papir er også fint)
  • Opsætning og målsætning af tekniske tegninger + evt. visualisering
  • Totalløsning med visualisering og sparring i design processen + tekniske tegninger
  • Animationer af tekniske processor og lign.

 

gear dimsVi arbejder typisk i Autocad og 3dsmax. Men vi kan også arbejde i Revit, Inventor, Solidworks, og Rhino. Hvis opgaven kræver det. Vi lægger en dyd i at vi kan modtage og arbejde med alle fil typer, det er vores speciale. Vi finder altid en løsning.
Vi levere alt undtagen undskyldninger for hvorfor det ikke virkede.

Men det er også vigtig at pointere, at vi ikke er en tegnestue. Vi udfører ikke avancerede tekniske beregninger og projekterings arbejde. Vi er ikke Ingeniører, eller Arkitekter.

Vi er Visuelle grafikere, konstruktører og designere med en teknisk baggrund tilsat programmering og animation. Vi smelter brancher sammen og bryder grænser. Vi er liquid, ikke branche forvirrede.. Vi levere bare. Det har vi altid gjort

Hvad kan vi hjælpe dig med? Kontakt

Tech Knowledge

html5 jQuery Adobe PhotoShop Adobe Dreamweaver AutoCAD Autodesk Inventor Autodesk 3DS Max RealFlow Adobe After Effects Adobe illustrator Flash Adobe Premiere Adobe Lightroom Solid Works Joomla Drupal Maxwell Render WordPress Autodesk Mudbox