Medie Grafik fra Liquid Media. Producent af grafik

Grafisk Produktion og grafisk medie design

dimsLiquid Media producere alle former for grafisk design, primært til internettet og skærmvisning. Vi er suveræne til 3D og formår at bruge det i den rigtige sammenhæng. Vi kan gøre dine ideer til virkelighed på skærmen, og hjælpe dig med at få budskabet ud over stepperne. Visualiseringer og Illustrationer til alle formål og alle platforme. Vi har mange års erfaring med grafisk arbejde, og besidder en teknisk viden som er efterspurgt af mange brancher.

Så behøver du kun at handle et sted.

Vi er på forkant med udviklingen og skubber på for at få de nyeste teknologier ud til kunderne. Vi er mere end bare et grafisk firma, vi leverer også målsatte løsninger og tegninger der kræver CAD ekspertise. Kom med din idé, til et design eller et produkt, og vi eksekvere den med uhyre præcision og effekt.

 

Multimedie produktion

Multimedieproduktioner ligger normalt i den dyre ende af pris-spekteret. Vi har den nødvendige ekspertise samlet under 1 tag, og kan derfor lever løsninger der ligger under markedsprisen. Vi har erfaringer med alle områder af interaktive løsninger, og har fingeren på pulsen når det gælder de mobile enheder.

Vi leverer indhold til præsentationer, touchskærme, infografik og meget andet. Der er reelt ingen grænser for hvad der rent grafik kan lade sig gøre.

Mangler du grafik til messen, i form af bannere, displayløsninger og andet, kan vi levere indhold til dette.

Mangler din film eller din tv udsendelse noget infografik eller måske en breaker

Vi er mere end bare hjemmeside snedkere.

swiss Vores kompetencer strækker sig yderligere, og bevæger sig ind på spilområdet, og interaktive løsninger. Vi har masser af erfaring med programmering og design af interaktive løsninger, og har lavet en del udvikling på bl.a. TouchSkærme.

 

 

  • Nyt Logo
  • Nyt Design
  • Nyt Visitkort, brevpapir og foldere.
  • Ny Hjemmeside
  • Ny WebShop
  • Ny App til din virksomhed
  • Ny WebShop
  • Ny Messestand
  • Ny Grafik til Infoskærmene

 

Hos os kan du få HELE pakken. Hvad kan vi hjælpe dig med? Kontakt

Tech Knowledge

html5 jQuery Adobe PhotoShop Adobe Dreamweaver AutoCAD Autodesk Inventor Autodesk 3DS Max RealFlow Adobe After Effects Adobe illustrator Flash Adobe Premiere Adobe Lightroom Solid Works Joomla Drupal Maxwell Render WordPress Autodesk Mudbox