WebShop fra Liquid Media

webshop2

Få din butik på nettet

Internethandelen er stødt stigende, og har været det gennem de sidste 10år. De fleste foretager deres indkøb på nettet, eller bruger nettet til at tjekke priser ud på forskellige produkter. Der hersker ingen tvivl om at visse butikker ikke ville have et berettiget eksistensgrundlag, hvis ikke det var for deres internet butik.

Liquid Media levere webshops, bygget fra bunden, eller overbygget på din allerede eksisterende hjemmeside. Vi anvender open source shopping systemer, med de mest udbredte danske betalingsløsninger. Du kan med vores løsninger få en butik som er forberedt på international handels med flere sprog.

webshop

Produkter i ægte 3D grafik på din webshop

Liquid Media anvender de nyeste teknologier på nettet, og har mulighed for at præsentere dine produkter i ægte 3D grafik, dermed får brugeren en anden oplevelse af produktet og kan let foretage farvevalg, og andre justeringer der kunne ha betydning for produktets funktionalitet. Denne løsning er hovedsagligt til kunder der har egen produktion, eller egen produktlinje.

Se eksemplet herunder.

Populær Open Source

questionVi bruger de 2 mest udbredte CMS systemer i verden. De er enkle at benytte i det daglige og virker fra alle enheder. Vi levere gerne support og hjælp til vedligehold af dine hjemmeside.

 

Tech Knowledge

html5 jQuery Adobe PhotoShop Adobe Dreamweaver AutoCAD Autodesk Inventor Autodesk 3DS Max RealFlow Adobe After Effects Adobe illustrator Flash Adobe Premiere Adobe Lightroom Solid Works Joomla Drupal Maxwell Render WordPress Autodesk Mudbox