Liquid Media producent af CMS Hjemmeside

En hjemmeside med CMS betyder at du har kontrol over indholdet på din side. Du kan selv lægge nyheder op, og redigere indhold efter behov. Du kan tilføje gallerier, produkter og andet digitalt indhold til din hjemmeside simpelt og enkelt. CMS er frihed og fleksibilitet på din side, det er enkelt at holde din side "up to date", og kan gøres på farten via mobiltelefon og/eller tablets. Nemmere bliver det ikke.

Liquid Media er producent og leverandør af hjemmesider med CMS, og med CMS kan du få en lang række features på din hjemmeside.

  • Du kan blogge
  • Lave nyhedsbreve,
  • Give registrerede brugere adgang til bestemte områder på siden, såsom en bestyrelse eller lign.
  • Lave kalender med events
  • Integrere social media enkelt.
  • Mulighed for udvidelser med flere sprog

Alle vores hjemmesider er baseret på CMS.

 

ipad2Altid tilpasset enheden.

Hjemmesider produceret af Liquid Media understøtter altid mobile enheder. 40% af internet trafik kommer idag fra enheder som ikke er almindelige computere, og tendensen er stigende. Derfor har vi en holdning til at standarden skal leveres uden merpris for dig som kunde. Du skal ikke forholde dig til dette, da vi sørger for at dit design og din hjemmeside fungere optimalt på de mest udbredte platforme. Det er Liquid.


joomlaOpen Source holder omkostningerne nede.

Webløsninger som vi er producent på, er baseret på open source software, hvilket er gratis og med til at reducere omkostningerne ved en hjemmeside. Det er mange fordele ved at benytte open source, ud over at det er gratis at vedligeholde og opdatere, findes der en lang røkke udvidelser til systemerne, så man kan tilføje features hen ad vejen.


wordpressDe mest udbredte CMS systemer på nettet

Joomla, Wordpress og Drupal er de mest anvendte CMS systemer på nettet idag. Op med 15% af hele internettet kører på netop de 3 løsninger. Der er rigtig mange fordele ved disse systemer, som kommer vores kunder til gavn. og de har hver deres styrker og svagheder, men de har en ting til fælles som er deres styrke - De er lette at bruge...

Populær Open Source

questionVi bruger de 2 mest udbredte CMS systemer i verden. De er enkle at benytte i det daglige og virker fra alle enheder. Vi levere gerne support og hjælp til vedligehold af dine hjemmeside.

 

Tech Knowledge

html5 jQuery Adobe PhotoShop Adobe Dreamweaver AutoCAD Autodesk Inventor Autodesk 3DS Max RealFlow Adobe After Effects Adobe illustrator Flash Adobe Premiere Adobe Lightroom Solid Works Joomla Drupal Maxwell Render WordPress Autodesk Mudbox