Design af hjemmeside

Liquid Media producere og levere hjemmesider efter alle kunstens regler, og med de nyeste teknologier. Vi er kompromisløse og mener som udgangs punkt at alt kan lade sig gøre. Vi bestræber os på at levere en hjemmeside  med unikt design som afspejler kundens identitet. Vores sider benytter standarder som virker på alle platforme. Din tilfredshed med designet af hjemmesiden er det absolut vigtigste.

skitse

Idé > Rough > Design > WWW

screenresize resizeDesignprocessen du er en del af

En ny hjemmeside hos os er en proces du som kunde er en aktiv del af. Vi tager udgangspunkt i din ide, derefter går vi i gang med et designforslag. Vi benytter os af DropBox, og her kan du som kunde følge design processen fra A-Z, du vil kunne se designforslag, justeringer, farvevalg og lign. løbende i dropboxen, og er derfor med i processen på din hjemmeside på helt tæt hold. Det er med til at reducere omkostninger og hindre evt. misforståelser. Din tryghed for kompetent service er vigtig for os.

 


screenresize resizeEnighed om design på hjemmesiden

Når vi er blevet enige om designet på hjemmesiden, går selve produktionen af hjemmesiden i gang. Under dette forløb kan du løbende følge hjemmesidens udvikling online på vores server, eller på din egen. Du vil efter kort tid allerede selv kunne gå ind og lave rettelser i teksten osv.


Vi tilbyder fuld udvikling af viralt materiale og har mulighed for at udvikle og producere speak/lyd/musik. Digitalt multimedie er en af vores absolutte spidskompetencer.

Det hele starter med en søgning...

Søgemaskine optimering  er en vigtig ting på hjemmesiden for nogle typer virksomheder, mens det for andre kan have en ringe betydning. Får du leveret hjemmeside fra Liquid Media kan du få inkludere søgemaskineoptimering, samt en fremtidig guide, til hvordan du skal forholde dig til dine sider på din hjemmeside.

seoGoogle Adwords

Med google adwords kan du målrette din markedsføring online, og få flere relevante besøgende på din hjemmeside, eller webshop.

Det er vigtigt at have den rigtige strategi fra starten når man skal køre adwords kampagner.

Mobil Site

ipadVores hjemmesider er altid kompatible med mobiltelefoner, tablets og andre elektroniske enheder.

Det er standarden i dag, og du får den hos Liquid Media uden merpris.

Populær Open Source

questionVi bruger de 2 mest udbredte CMS systemer i verden. De er enkle at benytte i det daglige og virker fra alle enheder. Vi levere gerne support og hjælp til vedligehold af dine hjemmeside.

 

Tech Knowledge

html5 jQuery Adobe PhotoShop Adobe Dreamweaver AutoCAD Autodesk Inventor Autodesk 3DS Max RealFlow Adobe After Effects Adobe illustrator Flash Adobe Premiere Adobe Lightroom Solid Works Joomla Drupal Maxwell Render WordPress Autodesk Mudbox