Produkter og priser fra Liquid Media

Vores produkter kan deles op i to hoved grupper: Web og Grafik

Hver af dem dækker over et stort område. Derfor er de delt op i undergrupper. 
Du finder dem i højre sidepanel. Vælg et produkt for at få udspecificeret beskrivelse.

Hvis du søger hjælp til en allerede eksisterende hjemmeside, eller har et web, grafik/medie relateret problem du gerne vil have løst. Så ring eller skriv til os, Kontakt

Betalings metoder.

Vi udbyder nogle meget forskellige typer af produkter, og derfor har vi flere måder at afregne på, for at yde den bedste fleksibilitet overfor kunden.

1. Fast aftalt pris

Vi giver et tilbud på en fast defineret opgave inkl. moms
I nogle tilfælde kan vi give dele opgaven op i delmål med hver sit budget, det kommer an på omfang og typen af opgave.

2. Flydende timer

Er en unik måde, at give kunden mere indflydelse på prisen og samtidig deltagelse i processen.

  • Efter samtale med kunden, opdeler vi opgaven i nogle faser, hvor hver fase får et tidsestimat. Overskydende tid rykkes videre til næste fase.
  • Vi opretter en dropbox mappe (eller det cloud system der passer kunden) med mapper for hver fase hvor man løbende kan følge med i opgavens fremgang.
  • I mappen ligger også et tidsskema hvor man løbende kan følge med i time forbruget og hvad tiden er brugt til.

Det gør at man som kunde er i en løbende dialog og kan påvirke arbejdet imens det udformes. Det er ofte den billigste løsning, da man kun betaler for den forbrugte tid og ikke den estimerede. Det betyder også at man kan ændre retning undervejs uden at det på den måde kræver et nyt tilbud. Det sker nogle gange især med visualiseringer, hvor ting ikke altid ender som man havde forstillet sig, og der er det vigtigt at man ikke først opdager det når man står med det færdige produkt.

3. Fast pris pr element

Er en metode til kunder hvor vi levere en fast ydelse over en tids periode, f. eks levering af x antal renderinger pr måned. Eller en fast support eller udvikling på en web løsning i en periode. Når vi har en gentagende ydelse, vil vi gerne tilbyde en mere fast og transparent løsning.

Et uforpligtende tilbud gives til alle 3 metoder.

Tech Knowledge

html5 jQuery Adobe PhotoShop Adobe Dreamweaver AutoCAD Autodesk Inventor Autodesk 3DS Max RealFlow Adobe After Effects Adobe illustrator Flash Adobe Premiere Adobe Lightroom Solid Works Joomla Drupal Maxwell Render WordPress Autodesk Mudbox