Jesper Thrane

Jesper Thrane

Inkarneret Computernørd siden 12 års alderen. Har rodet med computergrafik og alverdens programmeringsrpog gennem tiden. Passionen for 3D grafik startede på Amiga 500, med det finske software Real 3D, og da Jurrasic Park filmen landede var der ikke længere nogen tvivl om fremtiden indenfor computergrafikken..

Mandag, 12 oktober 2015 18:46

Motion Capture til folket

Så er der Motion Capture til masserne for ganske få penge.
Produktet hedder Salto og har sin rødder i Danmark.

Lørdag, 03 oktober 2015 11:37

Live Texturing

Augmented reality er ikke noget nyt fænomen, men der er langt mellem de fede features med denne teknologi. Disney Reseacrh er her kommet med et bud på hvordan fremtidens farvelægningsbøger kunne fungere. Via Live Texturing og specielle algoritmer kan man på en almindelig tablet skabe nogle herlige figurer.

Tirsdag, 25 august 2015 11:13

3D Modelling i fremtiden

3D i fremtiden bliver spændene, og Autodesk er i den grad primus motor på hvilken vej vi bevæger os. Vi har i mange år tænkt i polygoner og vertex'er og alle i branchen ved præcis hvad dette indebære. Der er nogle umiddlebare ulemper ved at være polygonskrædder, men også visse fordele.

Torsdag, 06 august 2015 11:04

De 12 Principper i animation

Frank Thomas and Ollie Johnston udgav for mange år siden bogen "Illusion of life", siden har denne bog været fast inventar hos alle der ønsker at arbejde med animation. Bogen blev jeg anbefalet i midten af halvfemserne, med anekdoterne om at dette var et "Must" hvis man ønskede at blive bedre til at animere.

Torsdag, 06 august 2015 07:38

Liquid Media har fået ny adresse i København

Så har vi fået nye lokaler i centrum af København, nærmere betegnet Jorks Passage på strøget. Så fremover skal al henvendelse ske på adressen:

Liquid Media
Jorks Passage, Opgang A, 2.sal
1162 København K 

Vi er flyttet ind ved siden af Zaxis der udvikler spil og interactive content til forskellige platforme.

Tirsdag, 23 juni 2015 17:23

Fuld skrue fra Vray

Vray er en render der igennem en del år har fået oparbejdet en fast position i visualiseringsmiljøet. Den har sat standarden for arkitekturvisualiseringer, og ChaosGroup arbejder idag imod et mere produktionsorienteret miljø.

Tirsdag, 09 juni 2015 13:30

Displacement Map Convolution

En af de absolut største udfordringer man løber ind i når man arbejder med 3D grafik er hud.

Torsdag, 04 juni 2015 09:51

3D illustration og 3D model produktion af Tuborg etiket

Opgave type: 3D model og 3D grafik illustration produktion
Lokation: København
Kunde: Brandsurface

Onsdag, 03 juni 2015 22:25

Skum i digital form

3D grafik rummer en del forskllige udfordringer, nogle af disse udfordringer er en slags "hellig gral", og danskerne har faktisk været med i front fra starten af, og vi var de første i verden til at lave pels.

Onsdag, 03 juni 2015 17:32

Hjemmesiden for Liquid Media endelig i luften

Så kom vores hjemmeside endelig i luften. Vi ønsker feedback så hurtigt som muligt, så hvis du opdager noget som ikke er helt som det skal være, efterlad os da endelig en besked på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Side 1 ud af 5

Tech Knowledge

html5 jQuery Adobe PhotoShop Adobe Dreamweaver AutoCAD Autodesk Inventor Autodesk 3DS Max RealFlow Adobe After Effects Adobe illustrator Flash Adobe Premiere Adobe Lightroom Solid Works Joomla Drupal Maxwell Render WordPress Autodesk Mudbox