Nyheder fra Liquid Media. Producent, udvikler og leverandør af 2D og 3D grafik. Vi leverer til private og offentlige virksomheder og institutioner. Af ydelser og service vi tilbyder vores kunder er: Motion Graphics, animation, visualisering og illustration. Programmering og design af hjemmesider og webshop. Grafisk design og CAD opgaver. Kontakt os gerne for mere information om vores service og produkter.
Tirsdag, 25 august 2015

3D Modelling i fremtiden

3D i fremtiden bliver spændene, og Autodesk er i den grad primus motor på hvilken vej vi bevæger os. Vi har i mange år tænkt i polygoner og vertex'er og alle i branchen ved præcis hvad dette indebære. Der er nogle umiddlebare ulemper ved at være polygonskrædder, men også visse fordele.

Torsdag, 06 august 2015

De 12 Principper i animation

Frank Thomas and Ollie Johnston udgav for mange år siden bogen "Illusion of life", siden har denne bog været fast inventar hos alle der ønsker at arbejde med animation. Bogen blev jeg anbefalet i midten af halvfemserne, med anekdoterne om at dette var et "Must" hvis man ønskede at blive bedre til at animere.

Tech Knowledge

html5 jQuery Adobe PhotoShop Adobe Dreamweaver AutoCAD Autodesk Inventor Autodesk 3DS Max RealFlow Adobe After Effects Adobe illustrator Flash Adobe Premiere Adobe Lightroom Solid Works Joomla Drupal Maxwell Render WordPress Autodesk Mudbox