Nyheder fra Liquid Media. Producent, udvikler og leverandør af 2D og 3D grafik. Vi leverer til private og offentlige virksomheder og institutioner. Af ydelser og service vi tilbyder vores kunder er: Motion Graphics, animation, visualisering og illustration. Programmering og design af hjemmesider og webshop. Grafisk design og CAD opgaver. Kontakt os gerne for mere information om vores service og produkter.
Tirsdag, 23 juni 2015

Fuld skrue fra Vray

Vray er en render der igennem en del år har fået oparbejdet en fast position i visualiseringsmiljøet. Den har sat standarden for arkitekturvisualiseringer, og ChaosGroup arbejder idag imod et mere produktionsorienteret miljø.

Tirsdag, 09 juni 2015

Displacement Map Convolution

En af de absolut største udfordringer man løber ind i når man arbejder med 3D grafik er hud.

Onsdag, 03 juni 2015

Skum i digital form

3D grafik rummer en del forskllige udfordringer, nogle af disse udfordringer er en slags "hellig gral", og danskerne har faktisk været med i front fra starten af, og vi var de første i verden til at lave pels.

Tech Knowledge

html5 jQuery Adobe PhotoShop Adobe Dreamweaver AutoCAD Autodesk Inventor Autodesk 3DS Max RealFlow Adobe After Effects Adobe illustrator Flash Adobe Premiere Adobe Lightroom Solid Works Joomla Drupal Maxwell Render WordPress Autodesk Mudbox