Nyheder fra Liquid Media. Producent, udvikler og leverandør af 2D og 3D grafik. Vi leverer til private og offentlige virksomheder og institutioner. Af ydelser og service vi tilbyder vores kunder er: Motion Graphics, animation, visualisering og illustration. Programmering og design af hjemmesider og webshop. Grafisk design og CAD opgaver. Kontakt os gerne for mere information om vores service og produkter.
Torsdag, 15 oktober 2015

Web GL Realtime Vand Simulering

Webgl er mere en bare "flash 2.0", vi er overhovedet ikke begyndt at udnytte dets fulde potentiale endnu.
Den vandsimulering, er et glimrende eksempel på hvilke muligheder der ligger ude i horisonten for web sider i fremtiden.

Mandag, 12 oktober 2015

Motion Capture til folket

Så er der Motion Capture til masserne for ganske få penge.
Produktet hedder Salto og har sin rødder i Danmark.

Lørdag, 03 oktober 2015

Live Texturing

Augmented reality er ikke noget nyt fænomen, men der er langt mellem de fede features med denne teknologi. Disney Reseacrh er her kommet med et bud på hvordan fremtidens farvelægningsbøger kunne fungere. Via Live Texturing og specielle algoritmer kan man på en almindelig tablet skabe nogle herlige figurer.

Tech Knowledge

html5 jQuery Adobe PhotoShop Adobe Dreamweaver AutoCAD Autodesk Inventor Autodesk 3DS Max RealFlow Adobe After Effects Adobe illustrator Flash Adobe Premiere Adobe Lightroom Solid Works Joomla Drupal Maxwell Render WordPress Autodesk Mudbox