omos

Information om Liquid Media

Liquid Media leverer totalløsninger, der uden sammenligning hører til de bedst tænkte, mest kreative og solide i branchen. Hemmeligheden er viden og uddannelse på tværs af brancher, 20 års erfaring, og tårnhøj faglig integritet. 

På en arbejdsplads er der altid specialister, hvilket er nødvendigt. Problemet med specialviden er, at den ofte bliver en barriere i kommunikationen imellem forskellige fag. Arkitekten, taler ikke samme fagsprog som ingeniøren og håndværkeren. Det ved bygningskonstruktøren, for han ender ofte som formidler mellem faggrupper - bortset fra 3D visualiseringsmanden, der kun taler 3D’sk. Resultatet er tid, møder og mange mennesker, der skal forstå hinandens fagsprog.

Gode totalløsninger kræver totalt gode hjerner - Eller hjernen, der ér en totalløsning

Forestil dig nu, at specialisten i 3D design også kan lave en 3D model uden forklaringer eller lange møder med 3. part.  Og at han derefter kan kommunikere ubesværet og løsningsorienteret med håndværkerne gennem hele byggefasen fordi han også har en fortid som bygningskonstruktør. Tre stillinger, én mand. Genialt, hvis manden er en af de få, der kan gabe over, at være exeptionelt dygtig til alle tre ting.

Den slags findes der kun en lille håndfuld af på disse breddegrader og Liquid Media er så heldig at have en af dem. Han er guld værd, så vi slipper ham aldrig. Han hedder Sune Nygaard Amtoft og hans hjernes Ram-kapacitet er uhyggelig. Han dribler ubesværet rundt med mange af de tunge brancheprogrammer som andre bruger et liv på at blive gode til - og han kan dem alle på undervisningsniveau.

Når olie og vand kan blandes

I denne branche, er der visse områder, der anses for at være modsætninger. Enten kan man det ene eller det andet. Som olie eller vand. Eller som matematisk og sproglig begavelse.
Dem, der i sandhed mestrer begge dele er næsten irriterende og hænger ikke på træerne.

I denne branche er de to "programmering" og "grafik/design". En dygtig programmør skal normalt holdes langt væk fra visuelle beslutninger. Oven i det, kommer enhver kommunikation om processen. At kunne kommunikere teknisk på tværs af digitale platforme, er en disciplin i sig selv. De fleste har prøvet, at blive sat af, når en fagnørd skal forklare noget teknisk, der er selvfølgelig "supernemt". Yeah right!

At kunne det hele, er ren Rainman - med diplom i pædagogik. Vores Rainman hedder Jesper Trane og fik vi nævnt, at han også kan animere?

Passion og Kompromisløs kvalitet

Disse to drenge, er nerven i Liquid Media produktionen. De har arbejdet sammen siden 2007 og kender hinanden ud og ind. De har også undervist sammen og er begge diplomuddannet i erhvervspædagogik. De har lavet et hav af tutorials (undervisningsvideoer), som de har brugt i praksis. Derfor ved de mere end de fleste om, hvad der virker i praksis og hvad der ikke gør. De har også udviklet deres eget unikke undervisningskoncept, men det er en anden historie.

Deres livlange kærlighed til ”alt med computer” har selvfølgelig også udstyret dem med det ultimative nørdenetværk. Hvis de skulle få brug får sparring eller ekstra forstærkning til pressede deadlines, trykker de på "Nerd Alert" knappen, hvorefter det vælter ud under pizzabakkebunkerne.

Men mest af alt, så elsker de det de laver. Det er en livslang passion, som de nu lever af, fordi de ikke kan lade være. Måske er det, i virkeligheden den bedste garanti for kompromisløs kvalitet og årsagen til de mange glade kunder.

Hvad kan vi gøre for dig?

Ledige stillinger

Der er i øjeblikket ingen ledige stillinger

Tech Knowledge

html5 jQuery Adobe PhotoShop Adobe Dreamweaver AutoCAD Autodesk Inventor Autodesk 3DS Max RealFlow Adobe After Effects Adobe illustrator Flash Adobe Premiere Adobe Lightroom Solid Works Joomla Drupal Maxwell Render WordPress Autodesk Mudbox